Loading...
 
Català

Català


Canviar el tema de les presentacions

posts: 1

Bones,

utilitzo tikiwiki per a fer presentacions per als meus alumnes però no m'agrada cap dels temes que hi ha. M'agradaria saber com ho he de fer per poder-los canviar.

Tinc alguns coneixements d'html i CSS i normalment amb això ja vaig fent. El problema és que aquí no sé on he d'anar a cercar un tema per duplicar-lo, canviar-li el nom i fer-lo a mida.

Gràcies!

posts: 1817 Catalan Countries

Hola transmetent i benvingut als foprums de Tiki :-)

Pots provar baixant-te un tema de
http://mods.tiki.org/

dels que diuen "_tiki7" (no han canviat massa entre tiki7 i tiki9). Obre l'arxiu i mira el que hi ha a dins. Reanomena'l a quelcom diferent, i els enllaços de dins dels css també, per a que apunti a les noves carpetes reanomenades del tema (mantenint la mateixa estructura de directoris).

I quan estiguis, posa els arxius a les seves carpetes equivalents del teu tiki (per ftp, o similar, tot i que millor fer les proves primer amb un tiki en local al teu ordinador persona, etc.).

Més informació:
http://themes.tiki.org

I
http://doc.tiki.org/themes


posts: 30

Hola transmetent.

Els .css de cada tema estan a la carpeta styles del teu lloc. En cas de voler modificar-ne algun es millor duplicar-lo, editar la còpia i donar-li un nom nou (si en algun moment actualitzessis la versió de tiki podries perdre els canvis!).

El nou tema apareixerà immediatament en la la pantalla de administració->aparença.

Sabeu si alguns temes poden tenir algun assumpte de llicències que calgui respectar abans de modificar-los?