Loading...
 
Features / Usability

Features / Usability


Mail-in and Exchange mail server - winmail.dat filtering?

posts: 12

Something I've been surprised to see is that nobody has ever posted here regarding winmail.dat attachments from Outlook/Exchange screwing up mail-in parsing.

I get this error:
Notice: Undefined property: parts in /var/www/html/tiki/tiki-mailin-code.php on line 77

When I turn off HTML email and send text only, the problem goes away. This has taken me a while to resolve, since at first I just assumed mail-in was broken all together on windows, so I moved to Linux and found the same problem existed, so then I started to look at the actual email headers and attachments and found the attachment copied below.

Does anyone know if it's easy to somehow filter these webmail.dat attachements? I have a feeling it's going to be very hard to convince my IT guy to turn these off in Exchange, for fear it will muck with Outlook functionality (it won't) and I know I can't expect users to turn of HTML email.

Any clues appreciated.

Jeff-



--_=_NextPart_001_01C4F862.B36029A6
Content-Type: application/ms-tnef;
name="winmail.dat"
Content-Transfer-Encoding: base64

eJ8+IjAEAQaQCAAEAAAAAAABAAEAAQeQBgAIAAAA5AQAAAAAAADoAAEIgAcAGAAAAElQTS5N
eJ8+aWNy
............removed stuff here ...........TlRGUk9NSU5TSURFVEhFQ09NUEFOWQAAAgF/AAEAAAA9AAAAPDRBNjc0RUMyNTExRjI1NEVCOURG
QzdENzI0RjlBMkY4MkNDMjQ2QHNpbHZlci52YWxjaGVteS5jb20+AAAAAJX6

--_=_NextPart_001_01C4F862.B36029A6--



And here is a link to some info about winmail.dat:

http://groups-beta.google.com/group/bit.listserv.novell/browse_thread/thread/77bae652ccbf696f/2b3c40fdbfdb974e?q=Winmail.dat&_done=%2Fgroups%3Fhl%3Den%26q%3DWinmail.dat%26qt_s%3DSearch+Groups%26&_doneTitle=Back+to+Search&&d#2b3c40fdbfdb974e

posts: 1092

Which tiki release?

Multipart messages was ok until some releases in 1.9 . Now it is a bug . ReleaseProcess19. It needs some work :-(


Upcoming Events

No records to display

Menu