Loading...
 
Català

Català


Re: Funcionalitat Multimedia

posts: 956

Hola Lluís :-)

Per cert, no sé si has vist els nous videos de TikiTV... (em van fer passar el tub - pel "yutub", vull dir ;-) i explicar alguna cosa, així que vaig optar per les estructures....
Tantdebó altre gent s'animi més endavant...

Tema multimedia, no idea. Jo darrerament poso els mp3 a servidors externs (és més fàcils als meus usuaris), i els crido manuament amb el plugin flash.
Exemple en servidor real:
http://moviments.net/ilp/Multimedia

Potser és un bug? Si ningú et diu que no ho sigui, pots descriure-ho amb detalls al "bug tracker" http://dev.tikiwiki.org ... (si ja sé, s'ha d'escriure en "barbar", però què hi farem, mentre no hi hagi programadors en català que ajudin a depurar els "bugs"...)

Una abraçada,

Xavi

posts: 9

Hola Xavi, he provat de fer-ho cpm dius tu i guaita què em passa.
Edito la pàgina posso el plugin flash


i quan li dic guardar m'ensenya la icona mmultimèdia pero no sona. Torno a editar la pàgina i observo que al ser guardada ha afegit entre mig de url.


Aixó també em passa quan provo de posar contingut dinàmic nou (exemple un calendari de google)en canvi el pmapa de google que com ja saps ja el tenia no el modifica i el continuo veient bé.
Saps que coi deu passar, necessito un help urgentíssim. AIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!, perquè no em vaig fer programador.
Gràcies per tot

posts: 1817 Catalan Countries

Hola Lluís:

A mi també em va deixar de funcionar això de mostrar mp3 i reproduir-los amb el plugin flash. Suposo que se'ls ha colat algun bug.

Des de fa setmanes mostro els mp3 a través d'una altra forma: mira exemples d'entrevistes de radio mostrades a:
http://moviments.net/ilp/Multimedia

sento no saber poder (saber) més

Tantdebó trobis algun programador que et pugui ajudar a detectar on està l'error i corregir-lo.
Si saps anglès o francès, et recomano la Sylvie.
http://info.tikiwiki.org/Consultants

si no, doncs prova algú altre... (o demana ajuda pel canal irc de tikiwiki, malgrat també és en anglès - mira els enllaços de dalt a la barra horitzontal de tw.o)


posts: 9

Merda, havia de posar
FLASH(movie=>"tikimovies/multiplayer.swf?url=http://www.sealtcamp.net/mp3/kitradio/Bsegu%201r-0708.mp3&MODE=AUDIO")}{FLASH

ha afegit entre mig url una x entre corxets
Ja sé que falten les {} però es que sinò t'ho ensenya