Loading...
 
Català

Català


Versions de PHP pot crear un problema?

posts: 2

Hola a tots,

Resulta que vaig instal·lar un paquet per tenir el servidor en local, aquest paquet es diu XAMPP. Aparentment te de tot i sembla molt bo. El cas es que he intentat instal·lar la "tiki-4.1" i no hi ha manera. He creat la base de dades i tot sembla correcte.

Una de les coses que m'ha vingut al cap, es el tema de PHP que he arribat a pensar que pot ser que la versió de tiki-4.1, treballi amb una versió més baixa de la que tinc jo de php. Seria possible?

Pot ser que el XAMPP no sigui el millor? Hi ha un altre que aconselleu?

Bé si em podeu ajudar una mica, n'estaria molt agraït!

Gràcies.

posts: 1817 Catalan Countries

hola nyigu i benvingut a la comunitat de Tikiwiki! :-)

XAMPP hauria d'anar-te prou bé, tot i que he sentit parlar de gent que per windows treballa amb wampserver (o algo així, palro d'oïdes). Fa anys (quan encara emprava Güindous) vaig emprar molt "EasyPHP". Ara empro GNU/Linux i tot això és molt més fàcil.

En qualsevol cas, comprova que el paquet que baixes i empres fa servir les versions mínimes que necessita tiki (que no màximes). PHP5 i MySQL5, que jo recordi. Mira el detalls a: Requirements

Salut


posts: 2

Bones Xavi,

Ja ho tic. Crec que es el que deia, les versions son molt punyeteres.

El cas es que vaig borrar tot i em vaig baixar del XAMPP la versió 1.6.8 win 32 i després vaig intentar instal·lar la versií 4.1 de la tiki... sense èxit. I ja com alternativa vaig intentar amb la versió 3.3 i mai millor dit... CULLUNUT!!!

Tot a la primera.

Aixi que, comprovat:
- XAMPP versió 1.6.8 win 32
- TikiWiki 3.3

TOT A LA PRIMERA.

Estaria be utilitzar GNU/Linux... alguna distribució, però el domini es windows i ja saps... PATATA TOTAL!

Gràcies per contestar.

Nyigu.