Loading...
 
Català

Català


No puc posar imatges

posts: 12

Hola gent !

No aconsegueixo posar imatges a l'hora d'editar una página tiki.
Puntualitzo: des d'una URL externa sí que puc, però amb imatges pujades a la galeria la pròpia wiki no. He llegit la documentació que hi ha al respecte, i no trobo què faig malament. Algú em pot dir quins són els passos concrets per aconseguir-ho?

Salutacions...

Enric

Edito: Crec que el que passa és que les imatges que pujo es queden com a arxius que es poden descarregar, però no com a imatges (a l'hora d'explorar la galeria no es veuen les imtges, si no només els noms d'arxiu).

posts: 12

Efectivament, seguint l'enllaç de silvie, sembla que els arxius que pujo es corrompen.

Intento afegir // a la línia que fa referència a client_charset='utf8' del meu /db/local.php, però no em deixa canviar els permissos per tal de poder editar l'arxiu. Ni després de renombrar l'arxiu .htaccess i un altre arxiu anomenat lock, que no sé què fa, però el nom em fa sospitar.
Algú em sap ajudar?


posts: 1817 Catalan Countries

SI tens accés per ftp. baixa't l'arxiu al teu ordinador, canvia'l (edita el que calgui), i torna a pujar l'arxiu al lloc.
T'hauria de funcionar.
Ja diràs si tens més problemes
Salut


posts: 1817 Catalan Countries

I alternativament pots provar de canvir la configuració per que pugis arxius a disc i no a la base de dades.
Ho acabo d'afegir a la ppagina anterior:

An aternative option might be to change the settings in your Tiki so that files uploaded (file galleries, image galleries, attachments, etc.) do upload to file system instead of to the database.
posts: 12

Hola de nou.

Ja havia provat les dues alternatives, tant pujar els arxius a una carpeta, com modificarl'arxiu a la meva carpeta local i pujar-ho. El problema és que al pujar l'arxiu, no deixa sobreescriure l'arxiu que hi ha a la carpeta remota (el mateix problema dels permissos).
No sóc un "webmaster" gaire expert, però això de no poder canviar els permissos d'un arxiu no m'havia passat mai.

Gràcies per la resposta.

Salutacions,
Enric