Loading...
 
Català

Català


cercar a la galeria de fitxers

posts: 42 Spain

Hola,
Voldria demanar si algú em pot ajudar amb això....
Voldria mostrar un llistat, amb filtres dels documents d'una galeria de fitxers (normalment pdf).
En principi necessitaria un filtre per categoria i un altre per camp de texte per buscar en el nom del fitxer.
He pensat amb alguna cosa com un "trackerfilter" en una pàgina wiki, amb els camps dels criteris de cerca, però no se com linkar el contingut d'una galeria de fitxers a un camp d'un trackerfilter.
Hi ha alguna manera més fàcil de fer-ho?

Moltes gràcies i salutacions cordials

Santi Peralta

posts: 742 United States

Crec que això us ajudarà a començar, i quan aparegui a la vostra pàgina, podeu ordenar-lo per nom fent clic a l'encapçalament de columna per obtenir opcions d'ordenació. Estic fent servir Google Translate, espero que això funcioni per a la meva explicació.

files galleryid="ID"

{files galleryId="?" sort="created_desc" showaction="y" showtitle="n" showicon="y" showname="y" showfilename="n" showsize="n" showdescription="y" showmodified="n" showauthor="n" showcreator="n" slideshow="n" showlasteditor="n" showthumb="y" showupload="n" max="20" recursive="y"}

posts: 42 Spain

Great this works!!!
Fantàstic, això funciona !!!.

No saps alguna manera de posar-hi filtres?

Moltes gràcies
thank you very much

Santi Peralta


posts: 742 United States
Hola Santi, què vols filtrar?

posts: 42 Spain

Hola John,
He posa't showfind="y" i ara puc buscar per texte, però m'agradaria poder filtra els fitxers per cateries.
Però em sembla que el plugin files no té cap opció de filtre.


I have put ( showfind = "y") and now I can search by a text field, but...... I would like to filter the files by categories.
But I think that the files plugin don't have any filtering option.

Thank you for your support.
Moltes gràcies pel teu suport.

Santi Peralta


posts: 1817 Catalan Countries

Hola Santi:

Aquestes coses les pots fer emprant el PluginList i totes les opcions que t'obrirà aquesta altra forma de treballar amb Tiki. Porta el seu temps aprendre a fer coses com la que vols fer, la primera vegada, però després veus que les solucions amb plugin list són molt més eficients que amb les solucions més ràpides amb plugin trackerfilter i similar, i tenen moltíssimes més opcions, per que actuen sobre la informació ja preprocessada per l"unified search index" Unified Index", enlloc de fer consultes al mysql a temps real quan l'usuari clica per veure la pàgina que conté el plugin.

Potser, si el teu projecte ho permet, pots donar passos de gegant demanar a algun consultor que et faci un primer exemple per al teu cas concret? (jo no, sorry, que no disposo de temps darrerament). Per si t'interessa:
https://tiki.org/Consultants

Personalment vaig fer un parell de Profiles en què vaig emprar plugin list a mode de prova de concepte per a la gent que s'introdueixi per primer cop, per veure-ho funcionant de forma senzilla, i poder jugar a fer canvis sobre alguns exemples funcionant a la teva màquina. Mira:
https://profiles.tiki.org/tiki-browse_freetags.php?tag=%22plugin%20list%22

Sort!


posts: 42 Spain

Hola Xavier,
Gràcies, experimentaré també amb el plugin list.
Jo no sóc informàtic, però sóc un fanàtic de la programació, he programat una mica de tot, desde micros de molts tipus diferents amb llenguatge màquina a aplicacions complexes amb lletguatges de molt alt nivell (VB, C++, etc) , passant per autòmates programables, aplicacions de mòbil amb java, pàgines web, però sobre tot sobre tot sóc un nostàlgic del C de DOS, jajajaja, en fi.......

Ja he pensat en buscar un consultor per algunes coses, però espero a estar una mica més oganitzat.
El meu projecte és un espai col.laboratiu de professionals, principalment d'enginyeries i altres similars, en una matèria molt concreta, però de moment estic sol. Aviat ja obriré el projecte a la comunitat i quan estiguem organitzats potser buscarem ajuda per desenvolupar algunes coses i potser també per fer al curs per administradors i/o redactors, bé..... de moment estic començant.

Per cert...... estic mirant els teus vídeos i els trobo molt interesants, sobre tot els de les bbdd, jo estava pensant fer una base de dades pròpia desde tiki, però programant a la manera tradicional, crean una bd manualment i despres creant les connexions i el codi per operar amb PHP, però veig que desde tiki és molt més fàcil, amb els trackers.

Vinga.... moltes gràcies

Santi Peralta