Loading...
 
Català

Català


Re: cercar a la galeria de fitxers

posts: 42 Spain

Hola Xavier,
Gràcies, experimentaré també amb el plugin list.
Jo no sóc informàtic, però sóc un fanàtic de la programació, he programat una mica de tot, desde micros de molts tipus diferents amb llenguatge màquina a aplicacions complexes amb lletguatges de molt alt nivell (VB, C++, etc) , passant per autòmates programables, aplicacions de mòbil amb java, pàgines web, però sobre tot sobre tot sóc un nostàlgic del C de DOS, jajajaja, en fi.......

Ja he pensat en buscar un consultor per algunes coses, però espero a estar una mica més oganitzat.
El meu projecte és un espai col.laboratiu de professionals, principalment d'enginyeries i altres similars, en una matèria molt concreta, però de moment estic sol. Aviat ja obriré el projecte a la comunitat i quan estiguem organitzats potser buscarem ajuda per desenvolupar algunes coses i potser també per fer al curs per administradors i/o redactors, bé..... de moment estic començant.

Per cert...... estic mirant els teus vídeos i els trobo molt interesants, sobre tot els de les bbdd, jo estava pensant fer una base de dades pròpia desde tiki, però programant a la manera tradicional, crean una bd manualment i despres creant les connexions i el codi per operar amb PHP, però veig que desde tiki és molt més fàcil, amb els trackers.

Vinga.... moltes gràcies

Santi Peralta